Blog

Otthoni körömdíszítés percek alatt

Otthoni körömdíszítés percek alatt

Nem tudott időpontot adni kedvenc körmösöd vagy hosszabb ideig otthon kell maradnod? Esetleg nincs programod egy borongós, őszi hétvégi délutánon és valami újra vágysz? A Moyra legújabb körömdíszítő szettjeivel szalonminőségű körmöket készíthetsz magadnak ízlésed szerint, hiszen több készletet is összeállítottunk Neked! Válaszd ki kedvencedet és légy a saját körmöd művésze!

A No. 01 és No. 02 Körömdíszítő készletekkel percek alatt készíthetsz magadnak csillogó körmöket, vagy választhatsz rá különleges öntapadó matricákat. Szettünket feltűnően dekoratív, csillogós dobozban helyeztük el, mely különleges kincseket rejt manikűröd elkészítéséhez! A gyönyörű doboz, akár díszítés nélkül is megállja a helyét, ha édesanyádat, barátnődet vagy a testvéredet lepnéd meg születésnapja alkalmából, a karácsonyfa alatt a hangulatos fényekkel pedig kifejezetten jól fog mutatni!

A No.01-es készletben találhatsz egy visszafogottabb, elegáns árnyalatú Gel Look körömlakkot, fekete és fehér ornamentikus mintavilágú matricát és egy varázslatos effekt port.

A készlet tartalma – Körömdíszítő készlet No. 01

A No. 02-es szettben szép és látványos csajos rózsaszín kombinációt találsz az egyik közönségkedvenc Gel Look körömlakk árnyalattal, intenzív ragyogású rózsaszín csillámmal és festményszerű, színes öntapadós matricákkal.

A készlet tartalma – Körömdíszítő készlet No. 02

A szettekhez készítettünk inspirációs videót is, amelyben bemutatunk pár gyönyörű példát a készlet tartalmának felhasználására! Nézd meg videónkat és készítsd el kedvenc körömdíszítésedet, vagy inspirálódj és találj ki újakat!

A Körömdíszítő készleteket megtalálod webáruházunkban és a dm drogériákban is!

Vélemény, hozzászólás?