Blog

Halloween-i inspiráció a rémisztő körmökért

Halloween-i inspiráció a rémisztő körmökért

Mielőtt elolvasod, készülj fel, hiszen blogbejegyzésünk témája igazán „rémisztő” lesz! Témánk ezúttal a Halloween, amire az ünnepet kedvelők általában már október elejétől kezdve készülnek.

Ijesztő, szörnyes jelmezek, világító töklámpások, és a híres csokit vagy csalunk. Egy tökéletes jelmezért egyesek képesek napokon át menni, a rémisztő frizurákat egész nap készíteni és a legmulatságosabb tököket faragni. A tökéletes Halloween-i hangulathoz már csak egy dolog hiányzik! A „legrémesebb” manikűr, amit valaha láttál.

A Moyra termékei között rengeteg olyat találsz, amellyel csodálatos Halloween-i körmöket készíthetsz. Ha nem szereted az épített körmöket, akkor Glow in the dark körömlakkunkat Neked találták ki. Ez a lakk a napfénnyel töltődik, felfestve nappal közel színtelen hatású, éjszaka viszont csodálatosan világít. Világos alapon és több rétegben jobban érvényesül speciális foszforeszkáló hatása. Akár fedőlakknak is használható, tartósságát és fényességét más fedőlakk használatával növelhetjük.

Ha az épített körmök híve vagy, válaszd Starlite színes UV zselénket, amely ugyanolyan hatású, mint az előbb említett körömlakk, csak UV fényben köt. Nappal tökéletes alap némi csillogással, amire használhatsz bármilyen körömdíszítőt, kombinálhatod bármilyen további színnel. Rendkívül jó fedőképességgel rendelkező, kopásálló UV zselé, mely az épített körmök bevonására és díszítésére egyaránt alkalmas.

Széles nyomdalemez kínálatunkban természetesen találsz olyat, amely a Halloween-re készülve remek választás. No. 55 Fall és No. 83 Fall in love őszi hangulatú nyomdalemezeinken például minden mintát megtalálsz, ami erre az ünnepre egy tökéletes manikűrhöz kellhet: vidám- és gonosz töklámpások, táncoló cuki csontvázak, apró szellemek és rémséges pókhálók és pókok, akár feliratokkal kombinálva. 

Ha nem szereted a túl tematikus mintákat és körömlakkokat, válaszd ki kedvenc őszi árnyalatodat új mini lakkzseléinkből! Termékeinket keresd a webshopban!

Vélemény, hozzászólás?