Blog

Moyra Fusion Acrylgel – két terméktípus előnyei alapján kifejlesztve

Moyra Fusion Acrylgel – két terméktípus előnyei alapján kifejlesztve

Ismerd meg a műkörömépítő szakemberek egyik új „slágertermékét”, amely jelzőt többek között a sokrétű felhasználási lehetőségei miatt érdemelte ki.

A Moyra Fusion Acrylgel innovatív termék, amely a porcelán és zselé körömépítő anyagok előnyeinek egyesítésére lett kifejlesztve. Egyedülálló formulája, extrém sűrű állaga lehetővé teszi, hogy tulajdonságaiban hordozza a zselé és porcelán minden előnyét.

Megoldást nyújt a körömépítő anyagok használata során felmerülő problémákra. A zselé rövid ideig tartó formázhatósága a folyékony állag miatt, vagy a porcelán gombóc túlságosan nedves vagy éppen túl száraz állaga többé már nem lehet gond.

Könnyű használat jellemzi, a körömre helyezést követően bármeddig tetszőlegesen formázható köttetés előtt, nem éget, nincs szaga, rugalmasabb, mint a porcelán és hajlítható. Bármilyen hosszúságú köröm készíthető vele sablon használatával.

Moyra Fusion Acrylgel
Moyra Fusion Acrylgel

Kompatibilis bármely körömépítő anyaggal, más rendszerrel együtt is használható, porcelán vagy zselével készült köröm tölthető Moyra Fusion Acrylgellel. Felülete fényzselével, színes zselékkel, lakkzselével is borítható, bármely körömdíszítő technika alkalmazható felületén. UV és LED fényben egyaránt köt.

Nézd meg Youtube csatornákon található videónkat, amelyben bemutatjuk, hogyan alkalmazzuk a Moyra Fusion Acrylgel termékünket!

További hasonló ingyenes tartalomért a Feliratkozás gombra kattintva iratkozz fel Youtube csatornákra!

Moyra Fusion Acrylgel
Moyra Fusion Acrylgel – két terméktípus előnyei alapján kifejlesztve

Gondosan megválasztott árnyalataival készíthetsz akár clear, természetes hatású körömágyhosszabbított vagy akár francia körmöket, mi pedig összeállítottuk helyetted a megfelelő kombinációt! Az új Moyra Fusion Acrylgel Baby Boomer Trial Set létrejöttének köszönhetően most 5 grammos kisebb kiszerelésű termékeket találsz a dobozban, amellyel elkészítheted a tökéletes Baby Boomer körmöket!

Kattints  és szerezd meg exkluzív újdonságunkat, a Moyra Fusion Baby Boomer próbaszettet!

Vélemény, hozzászólás?