Blog

A tökéletes otthoni nyomdázás titka

Moyra körömnyomda termékek

A Moyra folyamatosan bővülő kínálatában jelenleg több mint 100 féle részletgazdag mintákat felsorakoztató nyomdalemezt találunk. Nincs olyan, aki ne találná meg kedvencét a közel 2000 – többnyire egész körmöt, műkörmöt befedő, nagyalakú – minta között. A nyomdázás titka azonban nem csak a technika elsajátítása, hanem a minőségi kellékek és kiegészítők használata a körömdíszítés során, amelyek segítségével akár otthon is könnyen varázsolhatsz szuper mintákat manikűrödre.

A legfontosabb eszköz a nyomdafej, amely különböző méretekben és típusban érhető el. De honnan tudjuk, hogy melyik számunka a legjobb választás? Nézzünk pár példát a teljesség igénye nélkül! A Moyra No. 01 fehér nyomda közepesen kemény, egyenes felületű, minőségi szilikonból készült, nagy méretű (4 cm átmérőjű) nyomda, amely garantálja a hibátlan mintakészítést, akár hosszú műkörmökre is. A Moyra No. 13 Duo-Clear nyomdafejei és teste teljesen víztiszták, ez lehetővé teszi a tökéletes pozicionálást, a fogantyún átnézve jól látjuk a helyet, ahová a mintát tesszük. Kristálytiszta, még árnyékot sem vet a nyomdázandó felületre. Két különböző méretű nyomdafeje alkalmas akár kis minták felvételére. Moyra No. 12 piXL Clear nyomda nagyobb átmérője szélesebb perspektívát nyújt, segítségével tökéletesen láthatod a teljes nyomdázandó felületet és a környezetét is. A Moyra nyomdalemezek nagy méretű mintáit a piXL Clear nyomda 35 mm-es átmérőjű fejével extra hosszú körmökre is rányomdázhatod!

A nyomdázás során választható kiegészítő a formakártya, amelyek segítségével a Moyra nyomdalemezek mintáit kisebbre és meghatározott formára nyomdázhatod. Használata egyszerű, praktikus: válaszd ki a mintát a lemezről, fesd be körömlakkal, majd szokás szerint húzd le a felesleget. Gyorsan helyezd a formakártyát a lemezre úgy, hogy csak a kívánt rész legyen látható. A formakártyán keresztül nyomdázva a mintának csak ezt a részét veszi fel a nyomda, és ez kerül majd a körömre.

Elengedhetetlen kiegészítő a nyomdázás során a lehúzó kártya. A lehúzó vastagsága és rugalmassága úgy lett beállítva, hogy tökéletesen együtt tudjon működni a Moyra nyomdalakkokkal és a Moyra nyomdalemezek mélységével. A lehúzó egyenletesen eloszlatja a körömlakkot a bevésett mintákban, és maradéktalanul eltávolítja a felesleget.

A komfortérzetért és a lemezek védelméért válaszd ki kedvenc színű Moyra Körömnyomda Lemeztartódat. Szép és praktikus tartó melyben átláthatóan, rendezetten tárolhatóak a nyomdalemezek akár otthon, akár szalonban. Megfelelő védelmet nyújt a karcolások és szennyeződések ellen, mérete a nyomdalemezekhez lett igazítva, maximum 20 lemez tárolására alkalmas. Dombornyomott felülete teszi megjelenését elegánssá.

Ha szeretsz vigyázni a kellékeidre, ajánljuk a nyomdalemez és nyomdafej tisztító folyadékokat, saját és vendégeid bőrének védelme érdekében pedig a nyomdázás utómunkálatait is segítő folyékony bőrvédőt.

Ha már minden kelléked megvan, de még nem ismered a pontos technikát, vagy kipróbálnád a színátmenetes, középhaladó nyomdázást, látogass el a nailstamping.com weboldalunkra, ahol megtalálhatod 4 nyelven feliratozott, nemzetközileg elismert oktatóinkkal felvett kurzusainkat!

Vélemény, hozzászólás?