Egyéb

A legtutibb karácsonyi ajándékötletek

A legtutibb karácsonyi ajándékötletek

Már csak pár nap és megérkezik a meghitt és szeretetteljes karácsonyi ünnep, amire – jobb esetben – már mindenki készül, de azért valljuk be, legtöbbször az utolsó percekben találjuk meg a tökéletes ajándékokat a fa alá. 

Idei legújabb termékeink között számos olyat találsz, ami ideálisan mutathat a fa alatt édesanyádnak, testvérednek vagy akár barátnődnek! Bemutatjuk a legtutibb Moyra ajándéktippeket!

Ha nem tudod pontosan, minek örülne az ajándékozott fél, a legegyszerűbb és legjobb választás mindig az ajándékutalvány. Nálunk 5.000 Ft, 10.000 Ft, és 20.000 Ft értékben vásárolhatsz személyre szóló ajándékutalványt, amely 2021. december 31-ig érvényes és a moyra.hu online webáruházban használható fel.

A No. 01 és No. 02 Körömdíszítő készletekkel percek alatt készíthetsz magadnak csillogó körmöket, vagy választhatsz rá különleges öntapadó matricákat. Szettünket feltűnően dekoratív, csillogós dobozban helyeztük el, mely különleges kincseket rejt manikűröd elkészítéséhez! A gyönyörű doboz, akár díszítés nélkül is megállja a helyét, ha édesanyádat, barátnődet vagy a testvéredet lepnéd meg születésnapja alkalmából, a karácsonyfa alatt a hangulatos fényekkel pedig kifejezetten jól fog mutatni!

Otthoni körömdíszítés percek alatt

Kifejezetten gyermekeknek remek ajándék a Moyra Kids gyerekbarát körömlakk kollekció, amely szagtalan, vízbázisú, veszélyes és mérgező anyagoktól mentes, biztonságos, nem gyúlékony, meleg vízzel és szappannal könnyen eltávolítható formula. Felsorolt tulajdonságai miatt a kislányok és a szülők egyaránt imádják a vidám, élénk és csillámos színekben elérhető körömlakkokat, amelyek készletekben / szettekben is elérhetők weboldalunkon!  Vidám, felszabadult játék az élénk, csillámos színekkel!

Moyra KIDS Gyerekbarát körömlakkok

A körömnyomdázás nem csak csodálatosan néz ki, hanem az elkészítési folyamat is rendkívül izgalmas! Egyszerre öröm viselni és elkészíteni, hiszen ha egyszer elsajátítod a megfelelő technikát, onnantól nincsen megállás. Több, mint száz nyomdalemezünk részletgazdag mintái között biztosan találsz olyat, ami személyiségedet leginkább tükrözi!

A No. 101 Wintertime nyomdalemezünket a tél szerelmeseinek alkottuk meg! Az évszak jellemző motívumai mellett rengeteg karácsonyi mintát is találsz rajta, hogy a manikűröd ne csak télen, hanem az ünnep alatt is tökéletes legyen! A hóember, a jégkorcsolyázó jegesmedve, a cuki pingvin mind Rád várnak, válaszd ki mellé a részletgazdag karácsonyfák, ajándékcsomagok vagy hópelyhek egyikét!

Moyra Körömnyomda lemez 101 Wintertime Alexa Inspiráció

Hasonló hangulatú mintákat találhatsz még többek között No. 85 Boxing day, No. 71. Frozen, No. 57 Winter is here, és No. 36 Winter is coming nagy nyomdalemezeinken, illetve No. 122 Let it snow mini nyomdalemezünkön!

A csillogás és a fény télen, karácsonykor és szilveszter éjjelén szinte kötelező, és ki ne örülne a fa alatt egy kis plusz csillámnak? Nálunk rengeteg csillám-, fény-, pigment és effektport találsz!

Hideg időben és az arra érzékenyek számára elengedhetetlen a köröm és körömbőr ápolása, amelyre nálunk különleges, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, gyümölcskivonatos körömápoló alaplakkokokat és illatos köröm- és bőrápoló termékeket találsz, gyönyörű csomagolásban, így már önmagában is zseniális ajándék!

Köröm- és bőrápolók gyümölcskivonattal

Nézz szét több ezer termékünk között, biztosan megtalálod a tökéletes karácsonyi ajándékot minden korosztálynak!

Vélemény, hozzászólás?